Gratis Green Witch Tarot legging

Gratis Green Witch Tarot legging online

Hier kun je zelf gratis een online tarotkaart legging doen met het mooie Green Witch Tarot deck. Deze gratis kaartlegging is een Keltisch Kruislegging waarbij er 10 kaarten worden gebruikt. Deze uitgebreide legging is uitermate geschikt voor het ontvangen van nieuwe inzichten. De Keltisch kruislegging geeft adviezen. voorspellingen en inzichten bij vragen over vele verschillende onderwerpen. Je kunt een vraag stellen als je die in gedachten hebt maar je kunt ook een algemene legging doen waarbij je geen vraag stelt. De kaarten zullen dan informatie geven die voor jou op dit moment het belangrijkst is. 

Informatie over het Green Witch Tarot

Gratis kaartlegging met de Green Witch Tarot
Gratis kaartlegging met de Green Witch Tarot

Het Green Witch Tarot deck is gemaakt door Ann Moura, een praktiserend groene heks. Groene hekserij draait om de aarde, de natuur, kruiden, planten en hun energieën. De prachtige kaarten zijn geïllustreerd door Kiri Ostergaard Leonard en uitgegeven door uitgeverij Llewellyn in Oktober 2015.

De paganistische afbeeldingen hebben geen randen en bedekken de hele kaart om een ruimtelijk, grenzeloos en vrij gevoel los te maken. De 78 kaarten van het Green Witch Tarot deck zijn ontworpen om een verbinding tussen mens en de spirituele wezens en energieën van de natuur tot stand te brengen.

Welke vragen kan ik stellen tijdens een reading met het Green Witch Tarot?

Het Green Witch Tarot is geschikt voor vrijwel elke vraagstelling in ieder denkbaar onderwerp. Echter is het bij deze uitgebreide specifieke keltisch kruislegging het beste om een vraag te stellen waarbij je inzichten en adviezen wilt ontvangen.

Vragen waarop je een Ja of Nee antwoord wilt of simpele vragen waarbij je een kort en duidelijk antwoord wilt kun je het beste stellen bij een Verleden, Heden, Toekomst legging of bij een 1 kaart legging.


Wil je eens een echte kaartlegging ontvangen van een professionele kaartlegger? Dan kun je gratis contact opnemen met onze online kaartleggers. Je kunt gratis met ze chatten en professionele kaartleggingen ontvangen via live video chat. Ook worden er geregeld gratis kaartleggingen gegeven. En je kunt als nieuwe gebruiker direct 10.000 gratis credits ontvangen! Let op, de gratis kaartleggers zijn Engelstalig. Voor een zeer goedkoop maar professionele kaarlegging kun je onze Nederlandse kaartleggers raadplegen.