Gratis Gilded Tarot legging

Gratis Gilded Tarot legging  online

Hier kun je een gratis kaartlegging doen met het mooie Gilded Tarot deck. Dit is een liefdeslegging met 3 kaarten. Neem diep adem en concentreer je op de kaarten en op die vraag als je die hebt. Vanzelfsprekend dat je een vraag over de liefde hebt als je deze liefdeslegging wilt raadplegen. Je kunt zo vaak als je wilt gebruik maken van deze liefdeslegging. Wij adviseren om deze legging maximaal 1 keer per 2 weken te gebruiken voor 1 specifieke liefdesrelatie. Deze legging is bedoeld voor mensen in een relatie of mensen die iemand op het oog hebben

Wanneer je nog niemand in gedachten hebt en wanneer je nog vrijgezel bent kun je beter de keltisch kruis legging raadplegen voor vragen over een toekomstige relatie.  

Informatie over het Gilded Tarot deck

Gilded Tarot kaartlegging
Gilded Tarot kaartlegging

Het Gilded Tarot is een deck dat is bedacht door Ciro Marchetti en is gepubliceerd door Llewellyn in 2004. De Gilded Tarot kaarten zijn visueel prachtig ontworpen, en zullen je aandacht meteen trekken. De kaarten tonen indrukwekkende afbeeldingen in intense, bijna metallic kleuren. De stijl van de afbeeldingen op de kaarten is een mix van middeleeuws, fantasy, kosmisch en steampunk art.

Het Gilded Tarot deck is een tarot deck in Rider Waite stijl en structuur. De 78 kaarten zijn verdeeld in een Grote en een Kleine Arcana. De Grote Arcana bevat 22 kaarten en de Kleine Arcana bevat 56 kaarten in de huizen Staven, Zwaarden, Bekers en Pentakels (Munten).

Wat voor soort vragen kan ik stellen tijdens een reading met het Gilded Tarot?


Het Gilded Tarot is ontworpen voor vrijwel iedere vraagstelling en vrijwel elke soort legging. Je kunt vragen stellen over verschillende onderwerpen zoals liefde, relaties, werk, financieën, kinderen en familie, gezondheid en spiritualiteit. 

Deze liefdeslegging is speciaal voor vragen over de liefde. 

Voorbeelden van vragen die je kunt stellen tijdens een Gilded Tarot liefdeslegging

  • Is hij/zij de ware voor mij?
  • Doe ik er goed aan om tijd te blijven steken in deze relatie?
  • Is het goed om de volgende stap in onze relatie te zetten?

Ontvang een gratis online kaartlegging

Wanneer je wat meer duidelijkheid zou willen over een bepaalde situatie of wanneer je een uitgebreidere kaartlegging wilt dan kun je gratis contact opnemen met onze online kaartleggers voor gratis tarot chat en professionele online kaartleggingen. Alle kaartleggers zijn live te zien via de webcam en er worden geregeld gratis kleine kaartleggingen gegeven. Ook kun je als nieuwe gebruiker direct gratis 10.000 credits ontvangen!