Gratis Gilded Reverie lenormand legging

Gratis Gilded Reverie Lenormand Orakel legging online

Hier kun je een gratis kaartlegging doen met het mooie Gilded Reverie vergulde visioenen orakel deck. Dit is een Verleden, heden toekomst legging waarbij er 3 kaarten gebruikt worden. Wanneer je een kaartlegging doet met dit mooie Lenormand orakel deck dan kun je vragen stellen over de liefde, werk, relaties, financieën, gezondheid en spirituele bewustwording. Dit Lenormand deck is uitermate geschikt voor toekomst vragen.  

Gebruik deze mooie gratis kaartlegging zo vaak als je wilt!

Informatie over de Gilded Reverie vergulde Visioenen Lenormand kaarten

Het Gilded Reverie vergulde Visioenen Lenormand deck is een deck dat is geïnspireerd op de traditionele Mlle. Lenormand kaarten. Mlle. Lenormand was een Franse waarzegster die met haar kaarten voorspellingen deed, voornamelijk ook voor beroemde mensen.

Het Gilded Reverie vergulde Visioenen Lenormand deck is ontworpen is door kunstenaar Ciro Marchetti. Het deck is voor het eerst verschenen in Maart 2014. Het Gilded Reverie Lenormand deck bevat 36 waarzegkaarten. Deze prachtige kaarten met vergulde gouden randen tonen indrukwekkende afbeeldingen in de meest levendige kleuren.

De Gilded Reverie Lenormand kaarten zijn waarzegkaarten die de Lenormand traditie absoluut in ere houden, maar tegelijkertijd een verfrissende nieuwe look hebben.

Welke vragen zijn geschikt om te stellen tijdens een reading met Lenormand kaarten?

Vrijwel iedere vraag kan gesteld worden tijdens een reading met de Gilded Reverie Lenormand kaarten. De vragen kunnen verschillende onderwerpen omvatten zoals bijvoorbeeld, liefde en relaties, werk en financiën, vakantie en reizen, gezin en familie, gezondheid, spiritualiteit. De kaarten zijn geschikt om zeer specifieke vragen te stellen.


Voor een kaartlegging van een echte online kaartlegger kun je contact opnemen met onze ervaren tarotisten. Je kunt eerst gratis met ze chatten alvorens je een consult aangaat. Er worden ook geregeld gratis kleine kaartleggingen gegeven. 

Of kom direct via de chat in contact met onze top tarotisten uit Nederland! Voor €10 ontvangt u al een mooie kaartlegging!