Gratis Fairy Lenormand kaartlegging

Gratis Fairy Lenormand kaartlegging online

Hier kun je een gratis kaartlegging doen met het geweldige Fairy Lenormand orakel deck. Het is een Verleden, heden toekomst legging waarbij er 3 kaarten gebruikt worden. Dit mooie Lenormand Orakel deck is geschikt voor alle soorten vragen. Concentreer je op de kaarten en op je vraag. Kies dan 3 kaarten door erop te klikken. Wanneer je een vraag hebt over de liefde dan lees je de uitleg die bij 'liefde' vermeld staat. Heb je een vraag over werk of geld dan lees je de uitleg die bij 'werk' vermeld staat. 

Je kunt deze gratis Fairy Lenormand kaartlegging zo vaak doen als je wilt! 

Informatie over de Fairy Lenormand Orakel kaarten

Gratis Fairy Lenormand Orakel legging
Gratis Fairy Lenormand Orakel legging

De Fairy Lenormand Orakel kaarten zijn gebaseerd op de traditionele Lenormand waarzegkaarten van Mademoiselle Lenormand. Mlle. Lenormand was een Frans waarzegster die met behulp van haar kaarten voorspellingen deed, met name voor beroemde mensen.

De Fairy Lenormand Orakel kaarten zijn ontworpen door auteurs Marcus Katz en Tali Goodwin, en zijn geïllustreerd door Davide Corsi, die tevens Co-Auteur van het Fairy Lenormand deck is. Deze Fairy Lenormand Orakel kaarten zijn uitgegeven door uitgeverij Llewellyn in Juli 2015

De ontwerpen voor de kaarten zijn geïnspireerd door de natuurlijke magie van elfen. De 36 betoverend mooi geïllustreerde kaarten tonen de meest prachtige afbeeldingen in fairy art stijl.

Welke vragen kan ik stellen tijdens een reading met de Fairy Lenormand Orakel Kaarten?

Tijdens een reading met de Fairy Lenormand Orakel kaarten kun je elke willekeurige vraag stellen, over elk willekeurig onderwerp. Je kunt vragen stellen over de onderwerpen liefde en relaties, gezin en familie, werk en financieën, gezondheid en spiritualiteit. Ook toekomstvragen kunnen gesteld worden tijdens een Verleden heden toekomst Fairy Lenormand legging.

Voorbeelden van vragen die je kunt stellen tijdens een Fairy Lenormand reading:


  • Hoe zal deze situatie zich ontwikkelen?
  • Wat staat mij in de nabije toekomst te wachten op liefdegebied?
  • Hoe zal mijn nieuwe werk mij bevallen?
Je kunt het beste hele specifieke vragen stellen omdat de kaarten meerdere betekenissen hebben. Wanneer je de vraag te open laat word het moeilijk om te begrijpen wat de kaarten willen zeggen. 

Wanneer je geen antwoord lijkt te krijgen op de vraag die je stelde kun je eens proberen de vraag anders te formuleren. Voor meer duidelijkheid kun je ook contact opnemen met een professionele kaartlegger. 

Ontvang een kaartlegging van een echte online tarotist

Wanneer je graag eens een uitgebreidere kaartlegging wilt met de Lenormand orakelkaarten dan kun je contact opnemen met onze professionele online tarotisten. Zij kunnen voor €10 al een mooie kaartlegging voor je doen! De kaartlegging wordt gegeven via live chat. Registreer een gratis account en kom direct in contact met professionele kaartleggers en tarotisten. 

Ontvang een professionele kaartlegging