Gratis Engelen Tarot kaarten legging online!

Gratis Engelen Tarot kaarten legging 

Hier kun je je eigen Engelen Tarot kaarten legging doen! Deze Engelen kaartlegging is helemaal gratis! Concentreer je op de kaarten en op je vraag als je die hebt en kies dan 3 kaarten. Deze Engelen tarot kaarten zijn zeer geschikt voor het ontvangen van nieuwe inzichten en adviezen. Deze mooie Engelenkaarten zijn van Doreen Virtue en Radleigh Valentine. 

De boodschappen van de engelenkaarten zijn duidelijk en helder, iedereen kan de kaarten begrijpen. Gebruik deze gratis kaartlegging zo vaak als je wilt!


Informatie over de Engelen Tarotkaarten

Gratis legging met Engelen tarot kaarten
Gratis legging met Engelen tarot kaarten

De Engelen Tarotkaarten zijn bedacht en ontworpen door spiritueel psycholoog Doreen Virtue en Radleigh Valentine. De prachtige illustraties op de kaarten zijn te danken aan de heer Steve A. Roberts. Deze magische elfachtige illustraties op de kaarten tonen voornamelijk Engelen, Aardsengelen, zeemeerminnen, eenhoorns en elfen. Het Engelen Tarot is in Nederland voor het eerst verschenen in oktober 2012. De boodschappen op de kaarten van het Engelen Tarot van Doreen Virtue en Radleigh Valentine zijn adviserend, inspirerend en vooral liefdevol bedoeld. 

Hoewel de Engelen tarotkaarten het magische effect van het traditionele tarot behouden hebben, heeft het Engelen Tarot wel enkele verschillen ten opzichte van het traditionele tarot. Net als bij het traditionele tarot bestaat het deck uit een Grote en een Kleine Arcana. Enkele Grote Arcana kaarten hebben een andere naam dan bij het traditionele tarot, en aan elke kaart van de Grote Arcana is een Aartsengel toegewezen. De kaarten van de Kleine Arcana zijn niet verdeeld in de 4 huizen Zwaarden, Staven, Bekers en Pentakels (Munten) maar zijn gecategoriseerd in de 4 elementen, Vuur, Water, Aarde en Lucht.

Welke vragen kan ik stellen tijdens een reading met de Engelen Tarotkaarten?

Tijdens een Engelen Tarotkaarten reading kun je vrijwel iedere vraag stellen. De kaarten zijn ontworpen om antwoord te geven op alle soorten vragen zoals bijvoorbeeld vragen over de liefde, werk, carriére, familie, relaties, kinderen, verhuizing en gezondheid.

Voor vragen over een bestaande liefdesrelatie kun je het beste een liefdeslegging gebruiken.

Welke vragen kun je stellen?

Je kunt vragen stellen over elk onderwerp. Hoe je de vraag stelt is wel belangrijk. Je kunt het beste geen ja/nee vragen stellen, deze zijn beter geschikt voor een 1 kaart legging. Deze speciale legging is speciaal ontworpen wanneer je graag inzichten en advies zou willen in een bepaalde situatie.

Voorbeelden van de juiste vragen 

  • Wat staat me te wachten?
  • Hoe gaat de situatie verlopen?
  • Is er iets dat belangrijk is om te weten?

Mocht je geen antwoord op de vraag krijgen dan is er misschien andere informatie voor jou belangrijker op dit moment. Je kunt ook proberen de vraag eens op een andere manier te stellen. 

Direct live een professionele tarotlegging ontvangen

Heb je interesse om een echte kaartlegging van een bewezen en ervaren tarotist te ontvangen? Je kunt bij ons al een complete kaartlegging voor maar €10 ontvangen! Maak gratis een account aan en ontvang direct je persoonlijke kaartlegging van één van de beste kaartleggers online! Bij onze werken de beste kaartleggers bekend van tv!

Gratis online kaartlegging van een ervaren tarotist

Wanneer iets niet duidelijk is en je gratis zou willen chatten of wanneer je graag gratis een uitgebreidere en persoonlijkere kaartlegging zou willen van een ervaren en professionele kaartlegger kun je ook contact opnemen met onze gratis online kaartleggers. Je kunt 100% gratis met ze chatten en ook meteen een gratis kaartlegging ontvangen wanneer je je creditcard registreert! Er is geen storting nodig!  Alle kaartleggers zijn live te zien via de webcam. Sommige kaartleggers geven zelfs gratis kleine kaartleggingen. Let op deze gratis kaartleggers zijn Engelstalig!