Gratis medium email consult

Vraag een gratis email consult aan!

Gratis medium reading via email
Gratis medium reading via email

Bent u op zoek naar een 100% gratis email consult van een paragnost? Hier kunt u echt helemaal gratis een email reading aanvragen! Het enige wat u hoeft te doen is uw email adres in te vullen. Onze kaartlegger zal elke dag een aantal mensen uitkiezen die een gratis consult zullen ontvangen. U hoeft niet bang te zijn voor spam mail want wij zullen wij u verder geen mails meer sturen! Deel deze website gerust met uw familie en vrienden zodat ook zij ook kans kunnen maken op een gratis email reading. De gratis email reading is van een ervaren Nederlandse paragnost/kaartlegger! Let op dat u uw email adres goed invult en dat uw inbox niet vol is. Anders zult u de gratis reading nooit ontvangen. Gelieve niet vaker dan 1 keer in de week een gratis email reading aan te vragen zodat andere mensen aan de beurt kunnen komen! Bedankt!

Hoe werkt een gratis email reading?

Wanneer u hieronder uw gegevens invult dan zal onze kaartlegger van u een email ontvangen. De kaartlegger zal dan op uw energie invoelen en een gratis kaartje voor u leggen. Deze kaart zal u informatie doorgeven die op dit moment voor u het belangrijkste is. Let op! Wij kunnen helaas geen vragen beantwoorden in een gratis email consult. Het is echter vaak wel zo, dat de kaart die getrokken word al antwoord geeft op uw vraag wanneer dit van belang is voor u op dit moment. Houd er ook rekening mee dat de kaarten vaak niet alleen gericht zijn op daadwerkelijke voorspellingen van de toekomst, maar eerder om u adviezen en inzichten te bieden. Een kaart kan informatie geven over vele verschillende onderwerpen zoals liefde, werk, relaties, financiën, verhuizing, zwangerschap en nog veel meer. 

Onze kaartlegger is geen Medium, er kan dus geen contact gemaakt worden met overledenen. In verband met drukte kan het een aantal dagen duren voordat u uw gratis reading ontvangt. 

Mocht u op zoek zijn naar een antwoord op een zeer specifieke vraag wat wij niet kunnen garanderen via een gratis email consult, dan kunt u contact opnemen met onze engelstalige gratis medium chat of onze goedkope Nederlandse medium chat


Ontvang een goedkoop medium chat consult voor €10

Interesse om zeer goedkoop met een medium te chatten? Bezoek onze medium chat en ontvang voor al €10 euro compleet medium chat consult voor inzichten, adviezen en antwoorden op uw belangrijke levensvragen! Onze mediums kunnen ook contact maken met uw overleden dierbaren.