Gratis Crystal Visions Tarot legging

Gratis Crystal Visions Tarot legging 

Hier kun je een gratis Keltisch kruis legging doen met het mooie Crystal Visions Tarot deck. Deze keltisch kruis legging is helemaal gratis! 

Concentreer je op de kaarten en op de vraag als je die hebt. Trek vervolgens 10 kaarten. Klik erna weer op de kaarten om de boodschap te lezen. Je kunt deze legging zo vaak doen als je wilt!

Informatie over het Crystal Visions Tarot

Gratis kaartlegging met de Crystal Visions Tarot
Gratis kaartlegging met de Crystal Visions Tarot

Het betoverende Crystal Visions Tarot deck is ontworpen en geïlllustreerd door fantasy kunstenaar en illustrator Jennifer Gallasso. Het Crystal Visions Tarot deck is voor het eerst verschenen in November 2011.Het deck is gebaseerd op de traditionele Rider Waite structuur.

Het Crystal Visions Tarot bestaat uit 78 kaarten, met prachtige fantasy art afbeeldingen. De afbeeldingen tonen unieke etherische elfachtige afbeeldingen in de meest levendige kleuren. Het traditionele symbolisme van het Rider Waite Tarot is aangehouden. Dit betekent dat alle 56 kaarten van de Kleine Arcana verdeeld zijn in de 4 huizen Zwaarden, Staven, Bekers en Pentakels (Munten). De Grote Arcana bestaat uit 22 kaarten. Wellicht dat het deck wordt aangevuld met een 79e kaart. Dit is een blanco kaart, die zal vallen wanneer er vragen gesteld worden over situaties die nog niet onthuld mogen worden.

Welke vragen kan ik stellen tijdens een reading met het Crystal Visions Tarot?

Het Crystal Visions Tarot deck is geschikt voor vrijwel iedere onderwerp. Er kunnen vragen gesteld worden over onderwerpen zoals bijvoorbeeld liefde en relaties, werk en carriére, familie en kinderen, huis en verhuizing, financieën en gezondheid. 

Hoe je de vraag stelt is wel belangrijk. Het keltisch kruis is een uitgebreide legging die bedoeld is voor inzichten en adviezen. Wanneer je een korte vraag hebt waar geen uitgebreide uitleg voor nodig is kun je het best een 3 kaart legging doen zoals bijvoorbeeld De verleden heden toekomst legging.

Wanneer je vragen hebt over een bestaande liefdesrelatie kun je het beste een liefdeslegging doen.

Voorbeeldvragen die tijdens een Crystal Visions Tarot reading gesteld kunnen worden

  • Wat speelt er op dit moment?
  • Wat kan ik het beste doen in deze situatie?
  • Wat is belangrijk voor mij om te weten?

Wanneer je geen antwoord lijkt te krijgen op je vraag dan kan het zijn dat er andere informatie voor jou op dit moment belangrijker is.. Je kunt ook proberen de vraag op een andere manier te stellen.
 

Professionele kaartlegging voor €10

Wanneer je interesse hebt om een professionele tarot kaartlegging van een ervaren tarotist te ontvangen dan kun je een gratis account registreren voor onze medium chat. Hier kun je al voor €10 een complete kaartlegging aanvragen!