Gratis Crowley Thoth kaarten leggen

Gratis Crowley Thoth kaartlegging

Hier kun je zelf je eigen kaartlegging online doen met de populaire Aleister Crowley Thoth Tarotkaarten. Het is een kaartlegging met 3 kaarten. Je kunt kiezen uit 3 verschillende leggingen. Deze hebben alle 3 een ander onderwerp. Zo kun je kiezen voor de bekende verleden, heden toekomst legging wanneer je inzicht zou willen krijgen in je leven. De eerste kaart staat dan voor het verleden, de tweede voor het heden en de derde voor de toekomst. Daarnaast kun je kiezen voor een liefdes legging wanneer je graag advies zou willen op een belangrijke liefdes gerelateerde vraag. Wanneer je voor een belangrijke keuze staat dan kiezen voor de laatste optie. Namelijk de voordelen, nadelen en advies legging. 

Over de Aleister Crowley Thoth tarotkaarten

Crowley tarot kaarten trekken
Crowley tarot kaarten trekken

De beroemde Thoth tarot kaarten werden ontworpen door de occultist Aleister Crowley. De afbeeldingen op de kaarten zijn geschilderd door Lady Frieda Harris. Het deck werd pas na het overlijden van zowel Aleister en Lady Harris in 1969 gepubliceerd. 

Aleister bezat een grote kennis van inwijdingswegen. Hij verbond de Tarot met de wereld van alchemie, magie, astrologie, de kabbala en de mythen van alle volkeren, vooral de Egyptenaren. Crowley was een kleurrijke, hoogbegaafde persoonlijkheid en de kaarten weerspiegelen duidelijk iets van zijn veelzijdige geest. 

De Crowley tarot bestaat net als het klassieke Tarot deck uit 78 kaarten. De grote arcana bevat 22 kaarten en de kleine arcana 55 kaarten. De kaarten van de Grote Arcana wijzen op universele (levens-)lessen. Ze geven antwoord op de bijzondere vraag van dit moment. Tegelijkertijd geven deze kaarten betekenisvolle samenhang in het leven van de betrokkene aan.

Ontvang een professionele tarotlegging voor €10

Zou je eens een echte tarot kaartlegging van een professionele tarotist willen ontvangen? Dat kan via live medium chat! Hier kun je al voor €10 een complete kaartlegging ontvangen. Wij werken alleen met de beste mediums, paragnosten en kaartleggers die zijn ervaren zijn en jou met elke vraag kunnen helpen. Interese? Maak gratis en vrijblijvend een account aan!