Gratis Beautiful Creatures Tarot legging

Gratis Beautiful Creatures Tarot legging online

Hier kun je een gratis tarotkaart legging doen met het mooie Beautiful Creatures Tarot deck. Deze kaartlegging is een liefdeslegging waarbij er 3 kaarten gebruikt worden. 

De liefdeslegging is bedoeld voor mensen die al een liefdesrelatie hebben of op het moment iemand op het oog hebben .

Concentreer je op de kaarten en op de vraag als je hebt. Kies vervolgens 3 kaarten uit het deck. De kaarten zullen erna automatisch omgedraaid worden en dan kun je de boodschap van de kaarten lezen.

Informatie over het Beautiful Creatures Tarot

Gratis legging met het beautiful creatures tarot
Gratis legging met het beautiful creatures tarot

Het Beautiful Creatures Tarot is een uniek tarot dat is ontstaan uit de samenwerking van auteur J.r Rivera en Orakel kaart illustrator Jasmine Becket-Griffith. Jasmine Becket-Griffith staat bekend om haar pop-achtige karakters met grote ogen. Het Beautiful Creatures Tarot is voor het eerst verschenen in Februari 2015.

Het Beautiful Creatures Tarot bevat 80 vergulde tarotkaarten, waarvan 2 zogeheten Wildcards. De illustraties op deze prachtige vergulde tarotkaarten tonen mythische en legendarische wezens in de typische Jasmine Becket-Griffith stijl. Deze authenthieke kaarten zijn werkelijk uniek in hun soort.

Welke vragen kun je stellen tijdens een reading met het Beautiful Creatures Tarot?

De Beautiful Creatures Tarot kaarten zijn erg geschikt voor vragen over veke verschillende onderwerpen. Je kunt vragen stellen over liefde, werk, relaties, gezondheid en financieën.

De liefdeslegging met de Beautifil Creatures Tarot is uitermate geschikt voor mensen in een liefdesrelatie of mensen die verliefd zijn. 

Voorbeelden van vragen die je kunt stellen tijdens een liefdeslegging met het Beautiful Creatures Tarot:


  • Is hij/zij een geschikte partner voor mij?
  • Zal er verbetering komen in onze relatie?
  • Wat kan ik doen om deze relatie te laten slagen?

Om een echte uitgebreide tarotkaartlegging van een ervaren tarotist te ontvangen kun je gratis contact opnemen met onze online kaartleggers. Je kunt gratis met ze chatten en professionele consulten ontvangen via live videochat. Je hoeft hier zelf geen webcam voor te hebben. Er worden ook geregeld gratis kleine kaartleggingen gegeven. 

Of kom direct in contact met Nederlandse top tarotisten en ontvang voor €10 een professionele kaartlegging online!