Goedkoop medium consult online - Betaalbare medium chat consulten

Goedkoop medium consult voor inzicht en advies

Goedkoop online Medium consult
Goedkoop online Medium consult

Bent u op zoek naar een goedkoop medium voor een goedkoop medium consult online? Dan bent u hier aan het juiste adres! Bij ons kunt u al een goedkoop medium consult voor €10 ontvangen! Zonder bijkomende kosten! Zo houden we de medium consulten betaalbaar voor iedereen! U kunt bij ons voor €10 credits kopen voor een consult van 10 minuten. Of heeft u liever een medium consult of paragnosten consult van 20 minuten? Deze kunt u al voor €18 ontvangen! Het is ook mogelijk om een medium consult via de mail te ontvangen. Hierbij kunt u kiezen of u ook een fotoconsult zou willen. U kunt dan een foto van uzelf of iemand anders meesturen. Wij zijn de goedkoopste mediumchat van Nederland!

Goedkope medium consulten online

Bij ons kunt u zo voordelig een medium consult ontvangen omdat wij met credits werken. U schaft de credits vooraf aan zonder bijkomende telefoonkosten. U kunt deze credits aanschaffen via bijvoorbeeld iDeal, Paysafecard en Paypal. 

Mocht u het consult willen verlengen kunt u natuurlijk altijd credits bijkopen. Wij hebben zeer ervaren mediums, paragnosten, tarotleggers en helderzienden waar u 24/7 mee kunt chatten. Mits ze aanwezig zijn natuurlijk.

Goedkoop Email consult

Verder kunt u bij ons ook een goedkoop Email consult aanvragen. Hiervoor kunt u ook credits aanschaffen. Vervolgens kunt kunt u een medium of paragnost kiezen waar u het Email consult van zou willen ontvangen. Tijdens een Email consult kunnen er 3 vragen gesteld worden. Het medium zal dan binnen 3 dagen antwoord geven op uw vragen. U kunt ook een foto meesturen zodat het medium deze kan lezen. Mediums en paragnosten kunnen vaak enorm veel informatie uit een foto halen en het kan daarom zeer nuttig zijn om deze mee te sturen. 

Meteen een goedkoop medium consult aanvragen

Wilt u direct in contact komen met online mediums, helderzienden, paragnosten en kaartleggers voor een goedkoop medium consult online? Maak dan hieronder uw keuze uit één van onze consulten en vraag het consult direct aan! U kunt binnen een aantal minuten al antwoord hebben op uw vragen omdat wij op ieder moment van de dag professionele en eerlijke mediums voor uw beschikbaar hebben!

Onze betaalbare online mediums en paragnosten

Bij ons hoeft u niet bang te zijn voor een hoge telefoonrekening achteraf! U betaald een vast bedrag voor het online medium consult. Alle medium consulten vinden plaats in een prive chatbox.