Online Medium - Contact met overledenen

Mediums - Boodschappen van overleden dierbaren

Iedereen heeft weleens van een medium gehoord, maar wat is een medium nu precies, en wat kan hij of zij voor mij betekenen? Een medium is in staat om contact te maken met overleden personen. Wanneer iemand overlijdt verlaat de ziel het lichaam maar de ziel blijft wel gewoon bestaan. Mediums kunnen contact maken met de ziel en kunnen boodschappen aan de familieleden en vrienden doorgeven.

Wanneer iemand overleden is en de achtergebleven personen contact proberen te maken is de ziel van de overleden persoon daar erg blij mee. Zij zijn vaak zelf niet in staat om de familieleden en vrienden ervan te overtuigen dat ze nog steeds bij hen zijn. Vaak zijn de achtergebleven personen zo afgeleid door het verdriet dat de tekens die de overleden persoon probeert te geven niet begrepen worden. Het kan ook zijn dat de achtergebleven personen de tekens simpelweg niet durven te geloven. 

Een medium kan hierbij heel goed helpen en de familieleden en vrienden ervan overtuigen dat de ziel er nog steeds is en dat hij nog steeds weet wat er in de levens van hun dierbaren gebeurd. Mediums kunnen dingen vertellen over de overleden dierbare die niemand anders kan weten. 

Wanneer een ziel contact heeft met een medium zal hij er alles aan doen om te zorgen dat het medium specifieke boodschappen over en van hem kan doorgeven zodat de familie weet dat hij er nog is. Soms hebben de mensen die achterblijven ergens spijt van of willen ze gewoon graag weten hoe het met de overleden persoon gaat. Of ze zijn sceptisch en willen heel graag geloven dat het leven na de dood niet ophoudt. De ziel is er gewoon nog en wilt niks liever dan de familieleden en vrienden daarvan overtuigen. 

Het maakt niet uit of de persoon 6 maanden geleden overleden is of dat hij al 45 jaar geleden heen gegaan is. Wel is het zo wanneer iemand pas net overleden is deze ziel nog losgemaakt moet worden van het lichaam en het leven op aarde. Deze persoon heeft ook tijd nodig om te wennen aan het leven in het hiernamaals. Het kan zo zijn dat een Medium niet direct contact kan maken met een persoon die net, of nog niet lang geleden overleden is. Dit verschilt echter per overledene en per Medium. Sommige overleden personen willen zich dolgraag direct na het overlijden kenbaar maken, en zijn erg blij wanneer een van zijn of haar dierbaren via een Medium contact probeert te maken. De overledene wil dan vaak direct bewijzen dat hoewel hun lichaam er niet meer is, hun ziel nog steeds voortleeft en dat er dus leven is na de dood.

Paranormale gaven van een medium

Naast dat het medium in staat is om contact te maken met overleden personen, heeft een medium vaak nog meerdere gaven zoals helderzien, helderhoren, heldervoelen en helderweten. Doormiddel van deze gaven kan het medium je ook inzichten, adviezen, en antwoorden geven op het gebied van de liefde, werk, geld, relaties, werk, gezondheid, zwangerschap, verhuizing, hooggevoeligheid en nog veel meer. Mediums kunnen een kijkje nemen in je verleden, heden en toekomst en kunnen daarom ook vaak zuivere toekomstvoorspellingen doen.

Kom in contact met een medium via onze onze online medium chat

Via onze website kun je op 2 manieren via de chat in contact komen met de beste online mediums. Wij bieden een 100% gratis medium chat aan waar je dus gratis voor onbepaalde tijd kunt chatten met de mediums om ze eerst beter te leren kennen. Daarnaast kun met een beetje geluk gratis een klein consult ontvangen tijdens deze gratis chat. Ook kun je een gratis medium consult van 10 minuten ontvangen wanneer je je creditcard registreert! Er is geen storting nodig! Maar let op, deze gratis medium chat is Engelstalig!

Goedkoop consult van een online medium

Daarnaast kun je direct in contact komen met onze ervaren Nederlandse mediums via de goedkoopste medium chat van Nederland! Wij werken alleen met de allerbeste mediums die zeer ervaren zijn in het geven van online consulten. Je kunt hier al voor €10 euro een compleet consult ontvangen!