Contact met overleden dierbaren via een medium 

Mediums - Contact met overledenen

Een medium is in staat om contact te maken met overleden personen. Wanneer iemand overlijdt verlaat de ziel het lichaam maar de ziel blijft wel gewoon bestaan. Mediums kunnen contact maken met de ziel en kunnen boodschappen aan de familieleden en vrienden doorgeven.

Wanneer iemand overleden is en de achtergebleven personen contact proberen te maken is de ziel van de overleden persoon daar erg blij mee. Zij zijn vaak zelf niet in staat om de familieleden en vrienden ervan te overtuigen dat ze nog steeds bij hen zijn. Vaak zijn de achtergebleven personen zo afgeleid door het verdriet dat de tekens die de overleden persoon probeert te geven niet begrepen worden. Het kan ook zijn dat de achtergebleven personen de tekens simpelweg niet durven te geloven. 

Een medium kan hierbij heel goed helpen en de familieleden en vrienden ervan overtuigen dat de ziel er nog steeds is en dat hij nog steeds alles mee krijgt. Mediums kunnen dingen vertellen over de overleden dierbare die niemand anders kan weten. 

Wanneer een ziel contact heeft met een medium zal hij er alles aan doen om te zorgen dat het medium specifieke boodschappen over en van hem kan doorgeven zodat de familie weet dat hij er nog is. Soms hebben de mensen die achterblijven ergens spijt van of willen ze gewoon graag weten hoe het met de overleden persoon gaat. Of ze zijn sceptisch en willen heel graag geloven dat het leven na de dood niet ophoudt. De ziel is er gewoon nog en wilt niks liever dan de familieleden en vrienden daarvan overtuigen. 

Het maakt niet uit of de persoon 6 maanden geleden overleden is of dat hij al 45 jaar geleden heen gegaan is. Wel is het zo wanneer iemand pas net overleden is deze ziel nog losgemaakt moet worden van het lichaam en het leven op aarde. Deze persoon heeft ook tijd nodig om te wennen aan het leven in het hiernamaals. Het kan zo zijn dat een Medium niet direct contact kan maken met een persoon die net, of nog niet lang geleden overleden is. Dit verschilt echter per overledene en per Medium. Sommige overleden personen willen zich dolgraag direct na het overlijden kenbaar maken, en zijn erg blij wanneer een van zijn of haar dierbaren via een Medium contact probeert te maken. De overledene wil dan vaak direct bewijzen dat hoewel hun lichaam er niet meer is, hun ziel nog steeds voortleeft en dat er dus leven is na de dood.

Of kom direct in contact met ervaren en bewezen Nederlandse online mediums