Gratis online kaartlegging

Gratis Tarot chat room

Gratis tarot kaartleggingen
Gratis tarot kaartleggingen

Welkom bij onze gratis tarot chat! Hier kun je 100% gratis chatten met kaartleggers en een gratis online kaartlegging ontvangen! Er is niet altijd een gratis kaartlegger aanwezig in de chatbox. Je kunt onze Facebook pagina liken om op de hoogte te blijven over de datums en tijden wanneer er iemand aanwezig is.

Hoe werkt de gratis tarot chat?

In de meeste gevallen zal de gratis kaartlegger geen vragen beantwoorden omdat dit teveel tijd in beslag zal nemen. We kunnen dan niet zoveel mensen helpen als we zouden willen. De kaartlegger/tarotist zal voor iedereen een kaartje trekken en deze kaart zal informatie geven die voor jou op dit moment belangrijk is. Vaak zal deze informatie al te maken hebben met de vraag die je in gedachten had. Wees alstjeblieft geduldig en heb respect wanneer het druk is in de gratis chat. De kaartlegger zal zijn/haar best doen om zoveel mogelijk mensen te helpen.  

Like onze Facebook pagina zodat we je op de hoogte kunnen houden over wanneer er een gratis kaartlegger aanwezig is. 

Meer gratis kaartleggingen

Via deze website heb je de mogelijkheid om nog meer gratis kaartleggingen te ontvangen. Naast het ontvangen van een gratis kaartlegging in onze gratis tarot chat op deze pagina zijn er nog 2 andere manieren om een gratis kaartlegging te ontvangen.

1: Registreer een gratis account en breng wat tijd door in de gratis chat rooms van onze mediums en paragnosten. Zij geven geregeld gratis voorproefjes om te laten zien dat ze over echte paranormale kwaliteiten beschikken. Als je er geregeld gezellig komt chatten zullen er genoeg mediums en paragnosten zijn die jou een gratis tarot legging of zelfs een gratis medium reading willen geven. Deze readings zijn natuurlijk niet zo uitgebreid als een betaalde reading.

2: Registreer je creditcard om 9,99 gratis credits te ontvangen. Hiervoor kun je een gratis reading van maximaal 10 minuten ontvangen. Het is 100% veilig, er is geen storting nodig! 

Let wel : Deze mediums en paragnosten spreken Engels, Spaans, Duits, Frans of Italiaans

Contact met Nederlandse mediums en paragnosten

Wil je liever in contact komen met echte Nederlandse tarot kaartleggers, mediums en paragnosten? Geen probleem! Wij hebben ook zeer ervaren Nederlandstalige consulenten! 

Nederlandse mediums en paragnosten