Telefonisch contact met mediums

Bellen met online Mediums

Naast dat je bij ons kunt chatten met online mediums kun je via deze pagina ook telefonisch in contact komen met mediums. Alle mediums zijn ervaren en professioneel en zijn allemaal gespecialiseerd in hun eigen vakgebied. Je kunt niet alleen bellen met mediums maar ook met paragnosten, helderzienden, kaartleggers coaches, dieren fluisteraars en healers. 

Bel met medium
Bel met medium

Bellen met credits

Bij ons is het mogelijk om de mediums en andere consulenten te bellen met credits. Je hoeft dus geen duur 0900 nummer te bellen. Bellen met credits is dan ook een stuk voordeliger. 

Hoe werkt het?

Het enige wat je hoeft te doen is een gratis account te registreren. Dit duurt maar 1 minuutje. Vervolgens kun je een creditpakket kopen via iDeal, Paypal, Creditcard, PaySafeCard of Sofort Banking en een medium naar keuze uitzoeken. Vervolgens kies je voor de optie 'bellen met credits'. (Het is namelijk ook mogelijk om te kiezen voor een chat consult of een email consult) Je krijgt dan een pop-up te zien met een telefoonnummer, een creditcode en het boxnummer van de gekozen consulent. Wanneer je het nummer belt en de codes intypt krijg je direct de consulent aan de lijn. 

Toch liever chatten?

Sommige mensen blijven liever anoniem en vinden het fijner om met een medium of paragnost te chatten. Dat is natuurlijk geen enkel probleem! Misschien vind je het nog een beetje eng omdat het nog nieuw voor je is. Dan kies je gewoon voor de optie 'chatten'.  De live chat wordt dan direct gestart. Tijdens de chat kunnen er ook foto's en afbeeldingen gestuurd worden. Na afloop van het chat consult is het mogelijk om via je persoonlijke pagina je chat consult nog eens terug te lezen. 

Door op onderstaande link te klikken kun je direct telefonisch of via de chat in contact komen met de mediums en paragnosten


Neem contact op met een medium